Prelution blog

Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws


ISP gedragscode deelnemer en nieuwe betaalmethode

Sinds 29 februari 2016 onderschrijft Prelution de ISP gedragscode.
ISPGids.com/gedragscode is de gedragscode voor alle Internet Service Providers. Een Internet Service Provider (ISP) die de gedragscode onderschrijft geeft daarmee aan dat bij deze ISP de klant nog steeds koning is. Daarnaast biedt de gedragscode de klant ook een aantal extra zekerheden, waar de ISP (juridisch) aan gebonden is en die wanneer dat nodig is door de klant af te
dwingen zijn. De gedragscode kan het beste worden gezien als een samenvatting van zaken die je van elke ISP zou mogen verwachten! Bij deelnemers van deze gedragscode geldt klant = koning, zoals u waarschijnlijk al van ons gewend bent.

Betalen met Bitcoins
Vanaf heden is het mogelijk om bij ons te betalen met Bitcoins.
Wij accepteren Bitcoins omdat hiermee wereldwijd snel, eenvoudig en veilig betaald kan worden en doordat er regelmatig door klanten naar wordt gevraagd. Bitcoin is niet zoals andere valuta gereguleerd door de overheid en is niet in handen van een (centrale) bank. De techniek achter Bitcoins maakt het volgens ons tot een interessante betaaleenheid. Voor betalingen via Bitcoins zijn de transactiekosten slechts €0,25 per transactie.

 

ISP Gedragscode